luni, 5 august 2013

Fara titlu

Atentie- acest articol contine mame si copii fericiti!
 
De cand am blogul tot primesc mesaje. Este firesc, este semnul ca cineva ne citeste si ca-i pasa destul cat sa-si aloce timpul pentru a scrie cateva cuvinte. Unii ne iubesc, ne felicita, unii chiar ne-au devenit prieteni si le multumesc. Altii ma apreciaza mai putin, mi s-a intamplat sa primesc si urari de "foarte bine"- cum ar fi sa mor de cancer pentru ca-mi alaptez prelungit copilul si pentru ca-l iubesc prea mult. Cum numai o minte deranjata poate gandi asa ceva nici nu are sens sa ii raspund, e loc pentru toti sub soare. Dar din cand in cand primesc mesaje ca cel care urmeaza- tocmai astazi dintre toate zilele. Mesaje care la o prima citire ma enerveaza, ma revolt si imi vine sa le urez sa-si manance ei pranzul intr-un wc public. Apoi... apoi imi pare rau pentru ei. Trebuie sa fii tare trist si nefericit incat sa poti gandi asa. Draga cititoare, iti doresc sa devii mama si puiul tau sa-ti lumineze mintea si sufletul apoi sa te intorci aici si sa ne povestesti ce simti atunci cand puiul tau are nevoie sa fie pus la san - atunci si acolo.
 
"Atata timp cat il alaptezi intr-un loc cat mai ferit de lume si expui cat mai putina piele nu am nimic impotriva.Dar sunt cazuri,si sunt sigura ca acelea sunt criticate,in care ramai oripilat.De exemplu in locurile amenajate pentru mancat din supermarketuri,cand poti foarte bine sa iei o pauza de la masa si sa te duci la baie sa il alaptezi,nu sa iti scoti sanul in vazul tuturor,ca toti ceilalti asezati la mesele din jurul tau sa fie martori,sau in propriile case,de fata cu rudele,prietenii etc.In mod normal nu ti-ai arata sanii de fata cu ei,acuma de ce ai facea-o,nu poti alege o camera goala? Atunci cand nu ai de ales,este de inteles,dar cand unele parca insistent doresc sa iti bage sanul in fata,da e scarbos si de condamnat." 
 
 
Spuneam ca tocmai astazi pentru ca azi o mamica uimitoare si-a vazut un vis implinit si a reusit sa alcatuiasca acest montaj minunat. Priviti cu mintile si sufletele deschise, este viata in cea mai frumoasa forma a ei. Multumim pentru ca ne-ai facut si pe noi partase in visul tau- Ludmila!
 
 
 
Alaptare extinsa- Alaptare desavarsita!
 
 
 
 
P.S.
Nu uitati de postarea de ieri, e cu frumos cadou :).

8 comentarii:

  1. Da nu mai bine se ridica cei 'oripilati' si merg la toaleta sa isi continue masa ? De ce un adult are voie sa manance in public, iar un copilas nu? Mi se pare ca se incalca drepturile fiintei umane cu absurditatea scoasa de doamna asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa,așa: din cauza voastră lumea merge rău! Să ardem și tablourile cu Fecioara cu pruncul!
    Mai e ceva care mă sperie: în timpul comunismului vedeam femei alăptând în public ș vin dintr-un oraș universitar, nu dintr-un cătun uitat de lume. Anii ¨90 au adus nuditate pe toate gardurile, fix de mama cu pruncul să te împiedici în timp ce-ți cauți fericirea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Putere pentru mai departe, pentru a-i ramane alaturi Matildei dar mai ales pentru a razbate in aceaasta lume plina de idei preconcepute. In sprijinul tau citeste si aici:
    http://viataprinbalonulroz.ro/2013/07/in-sprijinul-mamelor-care-alapteaza/

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar e săptămâna alăptării? Of, doamne, și n-am apucat să scriu ceva răutăcios pe temă. :)))

    Sincer, acum, că am înțărcat-o acu' vreo două săptămâni, cumva îmi pare rău...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna directoare...acum ca angajatii v-au vazut sanul...va respecta si mai mult...cred ca si domnului director o sa ii placa pozele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate cetatean anonim preocupat, tocmai despre astfel de mentalitati vorbim. Unde tu vezi un san eu vad mancarea copilului meu.Fotografiile sunt complet asumate si nu au un continut indecent. Cat despre colegii mei ei ar trebui sa aiba alte preocupari legate de calitatea muncii si nu de activitatile mele extracuriculare.
      Manifesti aceeasi preocupare si fata de practicarea nudismului sau a topless-ului la plaja?

      Ștergere
  6. Tu ai aceleasi preocupari pentru calitatea jobului cand postezi aici in timpul jobului? Pentru ce esti de fapt angajata?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimabila/Stimabile ar fi minunat sa te si semnezi ca sa discutam ca intre oameni civilizati, asta daca ai fi.
      Doi, trebuie sa semnez cumva un pontaj si pentru tine ca sa nu te mai roada preocuparea cand scriu eu pe blogul PERSONAL si daca sunt la munca/in pauza de masa/in timpul liber sau in concediu? Imi pare rau sa te dezamagesc, dar sunt in concediu.

      Uite, nu mai bine dormeai tu la asemenea ora decat sa iti pierzi timpul la mine pe blog? Zic si eu.

      Ștergere