miercuri, 18 aprilie 2012

Despre o zi cu Matilda, 13.04.2012

Astazi am avut o zi intreaga cu Matilda, lucru ce a devenit un lux de cand am inceput serviciul, daca apuc sa stau 3 ore pe zi cu ea e bine... Dar astazi am avut o zi intreaga pentru noi, ne-am alintat de dimineata in pat, am citit de zeci de ori toate carticelele, am scos jucariile de sub canapele, i-am gatit mancarica ei preferata (somon cu brocoli la cuptor), am dormit cu ea la pranz, am fost 3 ore afara, ne-am plimbat si ne-am minunat de pomii infloriti, am fost la "noi" la terasa de pe lac si am mancat, am ras la oameni, am chiuit dupa copii si... ne-am dus la biserica.

Am simtit nevoia sa o duc in biserica in care a mai fost, doar ca atunci era in burtica si era la cateva ore inainte sa vina pe lume. Am fost cu ea acolo in ziua in care s-a nascut pentru ca toata sarcina a fost sub teroarea gandului ca am sa o pierd, m-am dus sa-i spun sa nu mi-o ia atunci cand ajunsesem atat de aproape de a ne intalni. Din fericire totul a fost bine si acum am acest copil minunat, darul meu de sus, iar astazi am simtit nevoia sa multumesc asa ca ne-am dus impreuna. Stiu ca putem face asta oricand si de oriunde dar azi a fost ceva special... Din pacate traim intr-o tara mica, cu oameni "mici" si usi ale bisericilor la fel de mici... nu am putut intra in biserica pentru ca al nostru carut nu are loc pe usa (abia are loc o persoana). Nu am avut nici curaj sa las carutul afara, tot pentru ca traim intr-o tara mica cu oameni mici. Asa ca ne-am transmis multumirile din usa, am rugat pe cineva sa ne cumpere 10 lumanari si ne-am dus acasa. Am imparit pe strada florile pe care le cumparasem pt biserica, fetelor de la coafor, fetelor de la cofetarie, am primit inapoi zambete si ochi luminosi.

O zi fericita!

Un comentariu:

  1. felicitari! este minunat blogul! scrii foarte frumos!
    te-ai gandit vreodata s-o impartasesti pe Matilda? este o traire de nedescris! nu am copii inca, dar presupun ca si pentru ei e un lucru minunat si folositor.
    daca te-ai convins acum un an ca exista Dumnezeu, de ce sa nu o duci pe Matilda sa se impartaseasca cu trupul si sangele Domnului?
    sa dea Domnul sa ai putere si sa va ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere