vineri, 30 mai 2014

Unde mergem pe 1 Iunie + cadou

Nu stiu altii cum sunt.... dar noi chiar sarbatorim 1 Iunie. Cand se intampla in cursul saptamanii imi iau liber si petrec o zi cu Matilda cu tot ce-i da ei prin cap. Ar fi minunat sa putem petrece cat mai multe zile asa, alaturi de copiii nostri, dar... Eu zic macar sa le facem memorabile pe cele pe care ni le putem permite. Anul acesta 1 Iunie va fi duminica, deci ce scuza mai avem? Haideti la joc!
 
Avem si un cadou la sfarsitul articolului :).

Am trei mici sugestii pentru voi, daca mai apar va dau repede de stire.

1. Kids at work-




Pe 1 Iunie ne vedem la Promenada!

Cel mai aşteptat eveniment pentru copii din an, Academia De Joaca, împreună cu cel mai îndrăgit profesor din toate timpurile, Profesorul de joacă – Leon Magdan - Profesorul de Joaca şi Kids at work, îşi de...
schid porţile şi inima, pentru a doua oară consecutiv, la cea mai lungă zi de învăţare prin superdistracţie.

Pentru copiii si parintii care vor sa vada practic ce inseamna sa inveti experiential si ce sistem educational sustine acest principiu, Kids at work - Montessori Kindergarten, impreuna cu partenerii lor de la Learn with music si Fundatia Montessori din Romania, vor avea o zona dedicata in care vor sustine ateliere gratuite Montessori si ateliere de dans si muzica in limba engleza.

Va asteptam!
 
2. Eveniment de lansare Funny Land- (cu ei o sa avem o relatie mai speciala si urmeaza o serie de articole despre programele lor, asta ca sa dau putin din casa, noi o sa fim aici de la ora 11)
 
 
 
 
Funny Land este gandit ca un loc complet pentru parinti si copii. Cu zona pentru adulti- recreere, zona pentru copii si adulti- ateliere, seminarii, consultanta, zona pentru copii- joaca (indoor/outdoor). Centrul isi propune sa ofere consiliere pentru parinti, consiliere in dezvoltare personala, cursuri pentru parinti, ateliere educative pentru copii., grupuri de suport. Eu zic sa stati pe aproape pentru ca se pregatesc lucruri foarte interesante.
 
De 1 iunie, incepand cu ora 11.00, va invitam sa ne vizitati in noua noastra locatie din str. Agricultori Nr. 54A, sector 2 si sa dam startul unui lung sir de evenimente frumoase si voie buna!
 
Va asteptam cu drag!
 
3. Aniversare Elefantelul Curios- locul de joaca unde ne simtim mereu excelent si unde am serbat si ziua de nastere a Matildei implineste pe 1 Iunie un an. Atentie!!! Inscrierile pentru ateliere se fac pana pe 30 mai, confirmati prin mail!
 
 
 
 
Dragilor si dragelor,
 
Va asteptam cu micutii vostri la Elefantelul curios, in data de 1 IUNIE, orele 14, pentru a sarbatori impreuna 1 an de Elefantel curios si ziua copilului.
 
Va asteptam pe toti in Bdul Constantin Brancoveanu Nr 7D (Harta atasata).

 
4. Iar de 1 Iunie avem un cadou pentru voi. Editura Creanga Fermecata ne ofera doua carti- Ucenicul Vrajitor- pentru a le oferi mai departe cititorilor blogului. O doamna foarte speciala- Ileana Vasilescu- cu mare experienta in cresterea copiilor cu blandete si respect, semneaza textul si ilustratiile. Este o carte pe care o pastrez cu drag in biblioteca Matildei, una dintre cartile pe care imi doresc sa i le pun in "cutia cu amintiri" atunci cand va fi si ea mama.
 
 
 

 
Pentru 1 iunie va propunem Ucenicul vrajitor. Cartea cuprinde o singură poveste cu 16 ilustratii minunate si vorbeşte despre întâmplarea care l-a convins pe Ucenic să fie ordonat, dar în acelaşi timp vorbeşte despre un mod de educaţie sănătos.

Cine este Maestrul? Tu, părintele…Tu îl înveţi pe copil, îi arăţi, îi spui, îi repeţi..iar şi iar cu infinită răbdare…şi adeseori ţi se pare că nimic nu se lipeşte de el…că vorbeşti singur…că totul e în zadar.
 
Daca va doriti aceasta carte tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un mesaj, aici, pe blog, avem doua exemplare. Duminica, 1 iunie, o sa tragem la sorti prin random.org si cartea va ajunge cat mai repede la norocosi.

 La multi ani copiilor din voi si de pe langa voi!
 

69 de comentarii:

  1. Multumim pentru sugestii cu ce am putea face de 1 iunie. La noi este primul 1 iunie in care intelege si copilul ceva (Sabina: 1 an si 7 luni), cat despre carti: mi-ar placea foarte mult sa incep cu aceasta carte sa-i construiesc si eu biblioteca Sabinei. La multi si magici, si frumosi ani tuturor copiilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Daniela!

      Ai nr. 1

      Ștergere
    2. Daniela, se pare ca random ti-a respectat rapiditatea si te-a ales :). Felicitari! Te astept cu datele de contact!

      Ștergere
    3. iupiii. Multumeeesc! Ce date de contact trebuie ?? Multumesc frumos inca o data. Abia astept sa citim cartea impreuna

      Ștergere
  2. Ne inscriem in concurs! Cartea pare interesanta.

    Carmen En.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate nu pot veni deocamdata la aceste evenimente.Anul asta sarbatorim in alta tara.Abia astept cand ne intoarcem sa mergem la FunnyLand.Si imi doresc aceasta carte foarte mult.O zi minunata va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta cartea, nu o stiam. Sa petreceti un 1 iunie minunat, plin de veselie. Speram sa fie si vremea frumoasa...
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos. Multumim pt sugesti..dar poate ne iese o iesire in afara orasului..daca nu sigur avem de unde alege. Eu mi-am luat si azi liber sa petrecem cat mai mult timp. Rodica

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi ne dorim cartea! Gabriel și Roxana

    RăspundețiȘtergere
  7. Asteptam cu drag postarea ca sa ne inspiram. Noi mergem sambata la Elefantelul Curios, la Ceai cu Mamici, deci sarbatorim in avans. :)
    Am strans si noi o lista de idei, sunt cateva targuri prin parcuri cu multe surprize. Noi ne gandim sa mergem duminica dimineata la Clinceni Airshow, este special gandit pentru ziua copilului. Apoi in functie de vreme vedem unde ne mai ducem cu bebe, poate ajungem prin Promenada sa vedem cum se distreaza copiii mai mari. :)
    La multi ani Matildei, sa va distrati si sa petreceti impreuna o zi frumoasa!
    p.s. Noi nu ne inscriem pentru carte, suntem inca prea micuti si nu vreau sa iau locul unei mamici care ar folosi-o mai cu spor. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa aveti o zi faina pe 1 iunie :)! Fetita mea e prea mica pentru activitati, dar va primi o multime de cadouri (in general, lucruri de care are nevoie, ca ma surprinde mereu la capitolul hainute). M-as bucura daca as castiga cartea, pentru ca as adauga-o la colectia deja in formare.
    Ce mare a crescut Matilda! Sa fie mereu sanatoasa, voioasa si sper sa se acomodeze la gradinita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lili, ai nr. 8. Sa stii ca nu sunt niciodata prea mici, de la 3 luni pot incepe foarte bine atelierele pentru dezvoltare senzoriala, comunicare cu parintele, sunt lucruri foarte frumoase pentru cei mici.

      Ștergere
  9. Multumim de sugestii , poate trecem pe la Promenada si participam si la concurs .

    Irina Claudia Radu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, ai nr. 9,sper ca a fost frumos astazi in Promenada!

      Ștergere
  10. Ne inscriem si noi in concurs, ne plac cartile tare mult!

    Multe provocari pentru 1 iunie, sa vedem ce alegem; conditia este sa nu fie foarte mult balamuc si galagie, inca nu ii plac piticotului ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si copiii mei s-ar bucura de carte, multumim si la multi ani! Anca Graur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, aveti nr. 11, success!

      Ștergere
    2. Anca, esti unul dintre castigatori, felicitari! Te astept cu datele de contact!

      Ștergere
  12. Vrem si noi sa ne petrecem de 1 iunie, am planificat o plimbare la zoo speram sa tina vremea cu noi. La multi ani dragi copii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. JO, sper ca nu v-a prins nicio tura de ploaie! Ai nr. 12!

      Ștergere
  13. Cristina Stoian30 mai 2014 la 16:43

    La multi ani pentru 1 iunie! Pare extrem de interesanta cartea, ar fi un cadou minunat pentru copilasul meu! La multi ani, frumoasa Matilda!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim frumos pentru recomandari , dar si pentru frumosul concurs!
    ne-am bucura mult sa ajungem la academia de jaoca a lui Leon Magdan.

    RăspundețiȘtergere
  15. Particip si eu la concurs pentru carte.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim pentru concurs, ne place carticica:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumim pentru recomandarea de carte si felicitari pentru initiative - foarte frumoase. Enjoy it!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, intrati si voi pt carticica, da? Aveti nr. 17.

      Ștergere
  19. multumesc mult de info. Din pacate la Funny Land nu am apucat sa confirm in timp util. Dar cu alta ocazie cu placere:-). dar in Promenada vom merge cu siguranta. Sa aveti o zi frumoasa. La multi ani Matilda. La multi ani tuturor copiilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lavinia, nici noi nu am ajuns nicaieri, Matilda a facut febra. Sper ca va fi distrat in Promenada. Aveti nr. 18.

      Ștergere
  20. Cea mare e la varsta la care descopera cititul, asa ca o carte cu un mesaj asa frumos si cu ilustratii uimitoare ar fi un cadou perfect!
    Mirela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirela, ce varsta frumoasa! Aveti numarul 19, mult success!

      Ștergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Noi sarbatorim la Funny Land.Cred ca Rares o sa fie incantat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Violeta, sper sa va fi distrat de minune!
      Aveti numarul 20.

      Ștergere
  23. danaa: pentru baietelul meu mi-as dori asemenea carte,caci ar invata cum sa fie ordonat.Multumim pt recomandari

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim pentru concurs, ne-am dori aceasta carte!

    RăspundețiȘtergere
  25. Zi frumoasa sa aveti!
    Pana acum te-am citit in tacere dar cum si noua ne-ar placea cartea indraznesc sa-ti scriu.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar suntem aici sa va aud si pe voi :). Asa ca indrazneste mai des! Aveti numarul 23, success!

      Ștergere
  26. Ah, cat ma bucur! Imi era sa nu fi apucat sa scriu prea tarziu articolul ca era tare pacat de aceste carticele oferite cu drag de Ileana! Ma gandesc sa o invit pentru un interviu pe blog, tine seminarii si ateliere pentru parinti, niste lucruri mai aparte, chiar speciale. Este educator Waldorf. Si ce este si mai bun: seminariile se tin online!

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca ploa sigur ne vedem la Promenada! Iar cartea pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George, noi nu am ajuns pentru ca a facut mogaldeata febra. Sper ca v-ati distrat!
      Aveti numarul 24, success!

      Ștergere
  28. Mai avem o carte de d-na Vasilescu si mai vrem una :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, doamna Vasilescu este minunata (este mama unei prietene dragi de tot :) ) Aveti numarul 25!

      Ștergere
  29. Multumim pentru concurs. Particip si eu, deoarece imi doresc aceasta carte. La multi ani tuturor copiilor!
    Emm Linda

    RăspundețiȘtergere
  30. Mi-as dori cartea pentru fetita mea. Luminita

    RăspundețiȘtergere
  31. http://artandfuntime.blogspot.ro/2014/05/15-feluri-de-sarbatori-ziua-copilului.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, au fost foooarte multe evenimente astazi, sper ca toata lumea si-a gasit unul potrivit!

      Ștergere
  32. Chiar daca Luiza mea e foarte mica, sunt atenta cand aleg o carte ca ea sa fie foarte frumos ilustrata. Cartea asta imi place mult, si mi-as dori-o pentru ea.
    MOna Racolta

    RăspundețiȘtergere
  33. Si acum random.org sa-si faca treaba si sa ne dea doi norocosi. O sa va rog sa ma contactati printr-un mesaj, aici pe blog, cu numele complet, adresa de livrare si eventual nr. de tel. Comentariul nu se publica, este doar pentru mine sa stiu unde sa trimit carticelele. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  34. Si carticelele or sa ajunga la: nr. 1- Daniela si nr. 11 - Anca Graur. Fetelor va rog sa ma contactati pentru livrare.

    Imaginile de pe random.org sunt pe pagina de FB a blogului.

    Felicitari si cum mai am ceva frumos de oferit va astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  35. Cum trimit datele, pe facebook nu ne intalnim, multumesc! Anca Graur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, lasa-mi aici pe blog mesaj cu adresa si nr. de telefon. Nu il public, este doar ca sa te pot contacta. Multumesc!

      Ștergere