vineri, 13 iunie 2014

Promotia lunii Iunie la Funny Land

O parte  buna a socializarii online este ca poti cunoaste oameni foarte frumosi pe care altfel nu ai fi ajuns sa-i intalnesti. Mor de dragul mamelor dedicate pe care le-am cunoscut de cand am blogul, imi face mare placere sa vorbesc cu ele atunci cand am timp, chiar si asa pe FB sau aici, pe blog. Sunt copilasi pe care-i "cunosc" de cand erau in stadiul de proiect sau de cand mamelor lor inca ii purtau in pantec. Ii urmaresc din umbra si ma bucur pentru cat de frumos sunt crescuti si pentru cata bucurie aduc in familiile lor. Pe cateva dintre aceste mame am ajuns chiar sa le chem prietene, sunt oameni care mi-au imbogatit viata si ma simt un om norocos ca am ajuns sa le cunosc. Deci mi se pare firesc ca atunci cand una dintre ele vine catre mine cu o rugaminte sa fac ce pot in acest sens. Daca acea rugaminte mai este si in legatura cu ceva ce ma intereseasa si ceva in care cred si imi doresc sa sustin, atunci cel mai adesea o sa vedeti aici un articol despre asta. Astazi despre Funny Land, un proiect pe care-l sustin si pe care mi-as dori sa-l vad crescand.
 
Oana si Nicol, doua mamici tinere si foarte implicate in cresterea comorilor aduse pe aceasta lume, si-au unit cunostintele, pasiunea si resursele si au adus pe piata atelierelor si cursurilor pentru parinti si copii un concept nou. L-au numit Funny Land, eu as zice ca este mult mai mult- chiar este treaba foarte serioasa, si l-au lansat pe 1 Iunie catre plubic. Fiind o luna de inceput ele isi doresc sa va ofere ocazia sa puteti cunoaste proiectul lor oferind o prima sedinta in mod gratuit pentru orice atelier din cadrul Funny Land si 20% reducere pentru toate serviciile, pana la sfarsitul lunii Iunie. Mi-am zis ca nu putem rata momentul, mai sunt doua saptamani din luna Iunie, deci sa profitam! Va las mai jos in compania lor, a Oanei si a lui Nicol- le-am rugat sa se prezinte pentru noi- si prezentarea atelierelor disponibile momentan. Stiu ca fetele mai pregatesc niste surprize utile pentru vara, dar revin asupra lor.
 
 
Oana & David
 
 
 
" .... ma vedeam mama...de cand ma stiu. Stiam ca voi fi o mama tanara. Stiam ca voi fi o mama implicata. Stiam ca voi fi mama. Asta a fost scopul meu aici, pe aceasta lume. Mi l-am indeplinit si o sa continui sa il indeplinesc atata timp cat voi fi in viata. David este cel mai frumos cadou pentru mine!"

"Numele meu este Oana Sabina Nistor, am 28 de ani si sunt psiholog si psihoterapeut de orientare cognitiv comportamentala si am o vasta experienta in lucrul cu copiii si famiile lor ! Din intreaga experienta pe care am dobandit-o pana in prezent, pot sa denumesc cateva proiecte in care am fost implicata si anume :

- psihoterapie individuala adulti si copii, de familie si cuplu in cadrul Psycovery (4 ani);

- profile psihologice si consiliere in cadrul Dios Detective (5 ani);

- psiholog, psihoterapeut copii si familie in cadrul gradinitei Future Castle (3 ani) ;

- instructor FasTracKids (3 ani) ;

- psiholog, psihoterapeut in cadrul Funny Land (proiect nou).

Eu am decis sa fac parte din Funny Land tocmai pentru ca am lucrat in acest "sistem" al copilariei  si stiu ce exista si ce nevoi sunt. In general, am dat de aceleasi probleme repetate unic in fiecare familie. Prin cursurile mele nu ofer doar ceva nou pt copii, ci fac si un fel de instructaj cu parintii. Incerc sa deschid minti, sa insuflu dragoste si daruire pt copil, sa ii captez atentia parintelui pe nevoile copilului. Cursurile pe care le voi sustine si pe care le-am conceput sunt menite sa faca acest lucru. Si da, exista multe activitati pe care le vom face afara, tocmai in ideea de spatiu, aer si vara. Deci, suntem pregatite si din acest punct de vedere. De asemenea, in cadrul cursurilor mele voi avea invitati specialisti care se vor adresa atat copiilor, cat si parintilor (pediatri, stomatologi, nutritionisti, psihologi). Va fi munca de creatie, joaca, experiment, dans, etc. Vom vorbi, gandi, va exista miscare, tot cursul fiind gandit in functie de copil. Mai mult, o sa adaptez activitatile in functie de grupa si sper ca si in functie de copil. Un copil care va frecventa cursurile Funny Land nu va fi pedepsit, recompensat sau obligat sa  participe la o activitate la care nu doreste. Gandeste-te la un fel de dezvoltare emotionala si intelectuala prin joc si experiment."
 
 
***
 
Nicoleta & Ruxandra
 
 
 
"Iubesc copii si mi-am dorit mereu sa lucrez cu ei sau pentru ei. Cineva acolo sus, a dorit ca eu intai sa trec prin alte incercari, probabil sa capat o alta experienta si apoi sa ma concentrez pe copii. "
 
Sunt mama unei fetite de 1 an si 8 luni si pana sa vina pe lume Ruxandra mea, am activat in Mobile Marketing (timp de 10 ani). Eu personal nu am studii sau experienta in lucrul cu copiii; am absolvit in 2008 Facultatea de Relatii Publice iar in 2011 un Master de Comunicare Manageriala, dar toate persoanele cu care colaborez au experienta si dragoste pentru copii – altfel nu ar fi lucrat cu mine De asemenea, incerc sa-mi selectez partenerii din categoria parintilor, astfel am certitudinea ca stiu ce inseamna "un copil" iar eu imi propun sa urmez si o pregatire care sa fie acoperitoare pentru proiectul meu.

De ce vine proiectul dupa o experienta de atatia ani in alt domeniu? Pai, e foarte simplu. Spuneam mai sus ca sunt mama unei fetite de 1 an si 8 luni; in perioada in care am fost in concediul de crestere copil, compania la care activam si-a sistat activitatea – deci ma aflam in situatia de a o lua de la capat! Si ce ar fi fost mai potrivit decat sa urmez un vis mai vechi!?!

De ce un club pentru copii? Iarasi e foarte simplu! Mi-am dorit un loc complet, un loc gandit ca pentru copilul meu, pe diferite etape de varsta. Un loc sigur si curat, in care parintii sa-si aduca cu drag copii, mizand pe increderea, siguranta, corectitudinea si respectul nostru fata de puii lor. Acest loc a capatat denumirea de Funny Land!

La Funny Land, atat cei mici cat si cei mari isi pot gasi cu usurinta ceva de facut: in timpul petrecerilor pe care le organizam, cei mici au la dispozitie spatiul lor de joaca, dotat cu tot felul de jucarii (aici fac o mica paranteza – am vrut sa ies un pic din tiparul locurilor de joaca, asa ca spatiul nu a fost utiliat in stilul locurilor de joaca clasice) iar parintii pot savura linistiti o cafea gustoasa intr-o zona de bistro generoasa si cocheta. Ei pot sta linistiti, intrucat puii lor sunt supravegheati in permananeta de personal cu experienta in lucrul cu copiii.

Locatia in care ne desfasuram activitatea mai cuprinde si doua sali de curs, unde am inceput sau vor incepe in curand o serie de activitati: de la tot felul de ateliere (olarit, pictura pe machete, brutarie, prajituri, origami, patchworking, desene cu nisip, si nu numai) cursuri diverse (limbi straine exotice, sah, dans, actorie, teatru, pictura, bune maniere, aranjare a mesei, de cusut pe etamina etc), baby parking, teatru (nu cursuri, ci pur si simplu scenete in locatie, unde cei mici pot interactiona cu actorii) pana la psihoterapie pentru copii si parinti, dezvoltare personala, si cursuri de dezvoltare emotionala, mentala si a limbajului pentru copii cu varste intre 6 luni si 5 ani (BabyNeeds, KidsRules, LittlePeople), acestea din urma fiind sustinute de psihologul si colaboratorul nostru Oana Nistor, careia ii multumim din suflet pentru implicare si sustinere.

De asemenea, pentru ca suntem deja intrebati vom da drumul in curand Scolii de vara, iar din toamna, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom oferi si servicii de after school."
 
 
 
 
 
 
Mai jos gasiti prezentarea cursurilor pentru dezvoltare emotionala, mentala si de limbaj despre care va vorbeam la inceput:
 
***
 
Cursul BabyNeeds este conceput pentru copiii intre 6 luni si 1 an 8 luni. La curs cei mici vor participa alaturi de unul sau ambii parinti, fiecare intalnire mulandu-se atat pe nevoile copilului, cat si pe informarea parintelui. BabyNeeds are o structura interactiva, unde timp de o ora copilului ii sunt stimulate toate simturile, iar ca obiective generale cursul are in vedere:
 
- dezvoltarea limbajului (atat la nivel verbal, cat si nonverbal in functie de varsta);
 
- dezvoltarea creativitatii;
 
- socializarea (BabyNeeds face mult mai usoara tranzitia intre stat acasa cu parintele si gradinita);
 
- sudarea relatiei parinte-copil (copilul are incredere ca ceea ce transmite parintelui este inteles, astfel scapandu-se de frustrari in ambele parti);
 
- cunoasterea profunda a propriului copil (sunt aflate in cadrul cursului preferintele copilului, aptitudinile pe care acesta tinde sa le aiba natural);
 
- informarea corecta a parintelui in ceea ce priveste dezvoltarea mentala si emotionala a copilului, sanatate, nutritie si luarea in calcul a posibilelor probleme ce pot aparea in traseul de crestere a copilului.
 
BabyNeeds are o durata de 10 saptamani, fiecare intalnire avand teme personalizate si potrivite varstei copiilor. Grupele de la BabyNeeds (6 luni-1,8 ani) vor avea loc  miercurea de la ora 18:30 si sambata de la ora 09:00. La BabyNeeds grupa are o capacitate maxima de 6 copii. Costul pentru o ora este de 40 de lei (in luna Iunie prima sedinta este gratuita si 20% reducere la toate serviciile oferite).
 
 
 
***
 
KidsRules este un curs compact pentru copii intre 1,8-3,5 ani, conceput in sistem ABC, in sensul ca la fiecare lectie KR se preda o litera a alfabetului care denumeste intreaga tematica a lectiei (de exemplu, la litera A copiii vor invata despre Anglia- elemente definitorii, imn, steag, cateva cuvinte in limba engleza, Anatomie - parti ale corpului si functiile acestora, 3 sau mai multe animale care incep cu litera A, despre Acvariu si viata marina; vor avea activitati interactive bazate pe joc, experimente, comunicare si muzica).
Cursul se bazeaza foarte mult pe:

 - socializare;

- dezvoltarea creativitatii si gandirii imagistice;

- acumularea de informatii noi prin experienta;

- sustinerea parerilor proprii in fata unui public;

- desprinderea de parinte si pregatirea pentru gradinita;

- cunoasterea preferintelor si aptitudinilor copilului;

- dezvoltarea limbajului;

- dezvoltarea capacitatii de a lua decizii;

- asumarea greselilor;

- respectarea regulilor;

- dezvoltarea spiritului de echipa.

De asemenea, copilul va fi observat si evaluat (cursul este sustinut de un psihoterapeut), parintele primind un feedback cu privire la posibilele probleme aparute in dezvoltarea mentala, emotionala si de ansamblu a copilului.

Cursul oferit de Funny Land va functiona fara recompense, fara pedepse, folosind si invatandu-l pe copil comunicarea asertiva si avand incredere absoluta in unicitatea lui. KidsRules va avea loc saptamanal, cu un numar de maxim 12 copii/curs, va dura 2 ore si va avea loc in functie de preferintele parintilor si programul copiilor (dimineata sau dupa-amiaza).

Grupele KidsRules (1,8-3,5 ani) sunt programate joi de la ora 18:30 si sambata de la ora 11:30. Capacitatea maxima a unei grupe este de 12 copii. In cazul in care vor fi multe cereri, vom suplimenta grupele. Costul unei sedinte este de 60 de lei (in luna Iunie prima sedinta este gratuita si 20% reducere la toate serviciile oferite).
 
 
 
 
 
***
 
LittlePeople este un curs compact, pentru copii intre 3,5 - 5 ani, care se bazeaza pe identificarea corecta a emotiilor, conceput in sistem ABC, in sensul ca la fiecare lectie LP se preda o litera a alfabetului care denumeste intreaga tematica a lectiei (de exemplu, la litera A copiii vor invata despre ce sunt Anxietatea, Amuzamentul si Amabilitatea, vor invata sa le identifice corect, Anatomie - parti ale corpului si functiile acestora si cum, cu prin intermediul propriului corp, pot exprima aceste emotii, 3 sau mai multe animale care incep cu litera A si jocuri de rol in care aceste animale isi exprima emotiile invatate la lectie ; vor avea activitati interactive bazate pe joc, experimente, comunicare si muzica).
Cursul se bazeaza foarte mult pe:

 - identificarea corecta a emotiilor ;

 - comunicarea asertiva ;

 - intelegerea trairilor altor persoane si consecintele exprimarii emotiilor;

 - empatie; 

 - socializare;

- dezvoltarea creativitatii si gandirii imagistice;

- acumularea de informatii noi prin experienta;

- sustinerea parerilor proprii in fata unui public;

- cunoasterea preferintelor si aptitudinilor copilului;

- dezvoltarea limbajului verbal si nonverbal;

- dezvoltarea capacitatii de a lua decizii;

- asumarea greselilor;

- respectarea regulilor;

- dezvoltarea spiritului de echipa.

De asemenea, copilul va fi observat si evaluat (cursul este sustinut de un psihoterapeut), parintele primind un feedback cu privire la posibilele probleme aparute in dezvoltarea mentala, emotionala si de ansamblu a copilului.

Cursul oferit de Funny Land va functiona fara recompense, fara pedepse, folosind si invatandu-l pe copil comunicarea asertiva si avand incredere absoluta in unicitatea lui. LittlePeople va avea loc saptamanal, cu un numar de maxim 12 copii/curs, va dura 2 ore si va avea loc in functie de preferintele parintilor si programul copiilor (dimineata sau dupa-amiaza).
 
Grupele LittlePeople vor fi sustinute lunea de la ora 18:30 si sambata de la ora 14:00.  Capacitatea maxima a unei grupe este de 12 copii. Costul unei sedinte (2 ore) este de 60 de lei (in luna Iunie prima sedinta este gratuita si restul serviciilor au o reducere de 20%).
 
 
 
 
 
 
***


De asemenea, pregatim noi surprize!! De vineri seara teatru! Avem o echipa de 4 actrite care vor performa saptamanal o piesa pentru copii (teatru, muzica, teatru de papusi, marionete, avem si un ventriloc in echipa). Numarul maxim pentru inscrieri este de 30 de familii. Iar incepand cu saptamana viitoare vom da startul si cursurilor de teatru.
 
Recomandat copiilor peste 2 ani.

Pentru rezervări și detalii –
nico@funny-land.ro tel. 0741.096.474 sau tel. 0726.451.862
Preturi bilete:
- 1 adult + 1 copil-30 lei
- 1 adult + 2 copii-37 lei
- 2 adulti + 1 copil-42 lei
- 2 adulti + 2 copii-45 lei
***
 
Inscrierile se fac prin email la adresa oana@funny-land.ro cu datele de contact, numele si varsta copilului, precum si preferintele pentru ziua si ora la care sa se desfasoare cursul.
 
Adresa Funny Land este: Strada Agricultori nr. 54 A, sector 2, Bucuresti.
 
 
Va recomand cu drag sa profitati de moment si sa descoperiti aceste ateliere!
 
 

 
 
 

Un comentariu:

  1. Foarte interesant proiectul lor, am scris si eu despre el zilele trecute si ma bucur ca l-am descoperit.
    Am fost la lectia demo astazi si o recomandam cu drag. Bebe s-a distrat, iar eu astept deja cursul urmator. :)

    RăspundețiȘtergere