vineri, 31 ianuarie 2014

Haideti sa ajutam acest suflet nelinistit!

Cand gradina-i atat de mare.... si cand biata femeie la ananghie ne cere ajutorul?! Am primit comentariul de mai jos si zic sa o ajutam cu un sfat, nu?
 
Imi cer scuze ,doresc doar sa mi impartasesc o experienta .
Am un amant de cinci ani de zile cu care ma inteleg bine , imi este si iubit dar si prieten .Stam mult la discutii si ne ajutam reciproc in evenimentele vietii .El are peste 40 ani ,eu mai putin cu 5 ani.Ne respectam intimitatile ,libertatea de miscare ,dar in aceasta perioada i-am fost fidela. Si el mie,cat se poate presupune din aceasta relatie ( sunt a doua femeie ,de sex ,din viata lui )
De curand m-am indragostit de un baiat mai tanar decat mine si am cazut de acord la insistentele sa ma aproprii de el . A fost de acord,chiar daca l-am simtit si mi-a declarat-o ca nu se astepta la asa ceva ,dar imi respecta decizia ,vazandu -ma aprinsa dupa tanar.
Baiatul (il denumes asa) mi-a cerut sex de la prima intalnire si ne-am aprins unul de altul .I-am cedat dupa a treia intalnire ,pastrand si declarandu ne ca vom fi prieteni .Am initiat noaptea noastra la un hotel unde a fost o noapte frumoasa ,dar sex .in doua reptate randuri l-am refuzat pentru un sex oral .A doua zi ne-am despartit fiind convinsa ca am initiat o noua prietenie . timp de o saptamana nu ma sunat si l-am sunat eu ,primin un raspuns ca nu are nici o suparare fata de mine si cu privire la legatura noastra ,vom mai vedea .
L-am mai sunat peste doua saptamani dar nu mi a raspuns si ca atare l-am mai lasat o periaoda si am primit acelas rasuns :telefon inchis dupa apelare.
Barbatul din viata mi-a atras atentia ca isi doreste sex si atat ,si este posibil sa fi incheiat relatia fara sa mi de-a o explicatie .Au trecut doua luni si nu am un raspuns de la el ,nu ma cauta si ma simt depresiva ,frustata si nu stiu ce sa fac. Am ca umar de plans barbatul din viata mea ,dar el este castorit si nu cred ca va divorta ,nici nu i-am impus acest lucru .
Ma puteti ajuta ,sa ma inteleg ,sa inteleg acesta situatie . Oare asa sunt tinerii din ziua de azi ?
Multumesc

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pai daca s-a chinuit omul/oama sa ne scrie frumusete de mesaj, sa nu-l publicam? :))

      Ștergere
  2. maiculitza, m-a facut sa rad...dar e de plans... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. e mistou sau e pe bune mesaju? adica:)) chiar ai primit asa ceva? moooaaama psiholog, sexolog, specialist in relatii umane esti:))

    RăspundețiȘtergere
  4. pfiu, ce ma oftic ca am citit... am pierdut 5 min pt o proasta... sa se duca la primu' sa-i dea doua scatoalce dupa ceafa sau sa vina sa-i dau eu. Si cat ma grabesc...

    p.s. ma grabesc, dar daca vine sa-i dau doua mai astept nitel.

    RăspundețiȘtergere