miercuri, 31 iulie 2013

Elefantelul, copilul si tzopaiaca

1) Tzopaiaca- este orice suprafata cu un minim indice de elasticitate pe care copilul poate tzopai, tavali, face cascadorii sau pe care se poate azvarli pe spate ca un veritabil star rock in multimea aflata in delir.
 
2) Copilul - este personajul de sex feminin cu varsta de doi ani si trei luni care ar topai si in somn, si in timp ce mananca si, da, si in timp ce tzopaie. Sa-i spune generic Matilda :)).
 
3) Elefantelul - in cazul nostru unul curios, este locul unde personajul de la punctul 2 s-a intalnit cu suprafata de la punctul 1. Si ce s-au mai intalnit!
 
Sambata am primit cu mare drag invitatia Deliei de a "proba" un nou loc de joaca deschis la noi in cartier. Chiar destul de aproape, ori la o plimbare peste parc ori cu masina, ajungi la fel de usor. Mi-a fost drag se revad mamele blogarite invitate si ele daaaar, dar, cel mai drag mi-a fost sa o vad pe Matilda fericita. Pasiunea ei de capatai este tzopaiala, cum in casa nu-i loc de trambulina topaie si ea in pat/canapea. Acum vad si rostul saltelei de foarte multi bani, eu ma gandeam ca am cumparat-o pentru spatele meu beteag. Ar tzopai si pe parchet dar asta se incapataneaza sa ramana nepasator in fata tentativelor ei. Asa ca in clipa in care am intrat pe usa la Elefantelul Curios a pus ochii direct pe trambulina. Si ar fi stat numai in ea daca ar fi putut sari cu cele 3 mingi capturate in brate sau daca nu ar fi tentat-o tortul de morcovi de la Secret Kitchen- Home Bakery.
 
Mi-am amintit de vremea cand bunica statea cu noi si ne lasa pe ascuns sa tzopaim in patul parintilor. Altfel era zona interzisa. Insa bunica ne lasa sa ne bucuram in voie de arcurile dormezei :)). Chiar aveam un concurs de cine sare mai sus si cum sa nu sari foarte sus cand te suiai pe sifonier si sareai de acolo in pat?! Se pare ca aptituinle astea s-au mostenit genetic :)). Atat de fericita nu am mai vazut-o de mult timp si spre marea mea bucurie se pare ca a depasit fobia fata de copiii de o varsta cu ea. Dupa niste conflicte din parc prefera sa-i ocoleasca. Ori dragostea pentru trambulina a depasit frica. Oricum ceva s-a intamplat, ba chiar dorea sa interactioneze cu toti, chiar si cu cei prea mici ca sa priceapa jocul ei. Companie placuta, copil fericit, plecat acasa pasnic cu multi pupici si: Paaaa, bebeee! (chiar daca bebe era o doamna in toata regula). Ne-a placut sincer si ne mai ducem. Ar fi dragut sa organizam acolo o intalnire pentru mamicile (si copiii) care citesc pe aici pe blog. Ce ziceti?
 
Intre timp daca doriti sa mergeti sa vedeti cu ochii vostri locul de joaca (au si cursuri de dans haioase) Elefantelul Curios o puteti face de luni pana duminica, de la 10.00 la 20.00. O ora costa 13 lei, doua ore 20 de lei, iar daca vrei sa stai toata ziua platesti doar 30 de lei. Adresa este B.dul Constantin Brancoveanu nr. 7D (este pe straduta cam la 50 metri din bulevard pe langa spalatoria auto). Daca doriti sa-i contactati o puteti face la telefonul 0728.340.797 sau puteti trimite un email la elefantelulcurios@gmail.com. Mai multe poze de la inaugurare gasiti AICI.
 
P.S. cu reducerea primita de la cadourialtfel.ro am cumparat jmecheria asta perfecta pentru viitoarea camera a Matildei. Multumim!!!

7 comentarii:

  1. Imi pare sincer rau ca Vladi a fost cel care le-a făcut cunostinta atat de brutal celor 2 puncte. Sper sa se revanșeze data viitoare cand se vor intalni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios, chiar stai linistita pentru ca ea nu a retinut deloc momentul. Eu i-am spus ca Vladi a vrut sa se joace cu ea doar ca e mai puternic si nu stia ca ea o sa cada. Iar Matilda cu asa lacrimi plange din prima zi de viata, dar ii trece repede. Va pupam!

      Ștergere
  2. hei, ce frumos ai scris! multumi si noi, pana si eu m-am simtit bine, sa stii:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim si noi. Speram ca Matildei sa-i placa jmecheria :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, am comandat mai multe jmecherii si pt camera mea :)

      Ștergere
  4. Miruna, cum ai facut comanda la Cadouri Altfel? Ca la mine nu merge site-ul, nici sa adaug in cos, nici sa-mi fac cont, imi tot da erori :-( Eu am tot zis ca ii evit, m-au dezamagit la un alt eveniment, dar au un produs pe care il vreau musai-musai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am intrat de pe google si a mers foarte bine, eu am comandat fara sa imi fac cont si am aplicat codul trimis de Delia.Da-mi adresa ta si ce produs daca de la tine tot mu merge.

      Ștergere