vineri, 28 decembrie 2012

Pisi(ca)ciulita

De mult imi doresc sa mesteresc ceva pentru Matilda. In niste vremuri imemoriabile tricotam, crosetam, croiam, bricolam si tot felul de "am". Acum nu mai am timp, stare, cu ce... Cine stie prin  ce pod pe la tara or zace andrelele si atele mele?! Asa ca zilele trecute, cand eram la cumparaturi pentru Mos, vad treaba asta pe raft:


 si o inhat in ideea de a reproduce pisica din imagine.

Ieri, Matilda o gaseste printre cadouri si vine cu ea la mine sa o desfacem.



Eu fericita nevoie mare scot kitul si ma apuc sa execut. Cand colo: surprizaaa!!! Una dintre surprizele de care uit mereu: trebusoara era gandita pentru dreptaci! Si cum eu sunt stangace ia de fa pisica daca poti. Am incercat sa reinventez sistemul cu logica inversa, nu iesea. Drept urmare am luat atele, croseta de jucarie si cateva ore mai tarziu a iesit.... a iesit... tadada daaaaaaa:






Cand eram in mijlocul procesului de creatie mi-am dat seama ca sigur sunt tutoriale pe net despre cum se face o caciulita, dar era cam tarziu. Am facut-o intuitiv si eu cred ca a iesit destul de draguta. Atele au ajuns la milimetru. Acum sa vedem ce parere are maine diva mica, ca-i cu figuri vestimentare.

Hehe, Mosule, daca mai esti in zona si nu e cu deranj, mi-as dori niste andrele si o croseta sa mai mesteresc ceva lucrusoare.

Multumesc!

3 comentarii:

  1. Fain, imi doresc si au sa am asa talent.
    Si Iulia mea a avut fite vestimentare pana acum cateva zile, deja vad un progres, vrea si hanie de fata.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce drăguță a ieșit!
    Habar n-aveam că, dacă ești stângaci, până și poveștile astea cu tricotatul pe suport circular devin imposibile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce draguta este! Sunt sigura ca ii va placea.
    Cand eram mica am vrut mereu sa invat sa impletesc si sa fac mileuri cum facea mama dar nu m-a lasat niciodata sa invat din cauza problemelor pe care le am cu ochii.

    RăspundețiȘtergere