marți, 5 februarie 2013

Vindem si cumparam pentru Ioana

Cand Matilda avea sase luni inca eram euforica in urma botezului, cea mai frumoasa zi din viata noastra. Cand Matilda avea sase luni sarbatoream cu tort si lumanari impreuna cu tataie, el implinea 69 de ani.
Cand Matilda avea sase luni o tot cautam prin gura dupa primul dintisor.
Cand Matilda avea sase luni decideam impreuna ca ar fi timpul sa manance si altceva decat lapte matern.

Imi amintesc acea perioada minunata ca si cum ar fi fost ieri, prima jumatate de an, numai minuni si fericiri.

Ioana are sase luni, sunt sigura ca mama ei nu se gandeste la dinti, diversificare, sarbatorit. Cu siguranta se gandeste cu disperare ce ar mai putea face pentru a-si salva copilul. Cati Dumnezei sa implore, cati oameni sa roage, cati medici sa consulte. Ioana are o forma de cancer ocular foarte agresiva. Situatia ei este extrem de grava si are nevoie urgenta de o operatie care poate fi facuta doar in afara tarii. Pentru moment s-a ales o clinica din Germania, vor sti mai multe astazi. Dar nu au timp sa astepte pana cand or sa afle mai mult. Au nevoie de bani acum. Se estimeaza ca ar avea nevoie de 20.000 euro. Ochiul drept al copilei nu mai poate fi salvat, spera sa-i salveze viata.

Niste doamne sufletiste au initiat o licitatie online pentru a strange fonduri. Ceva spontan care in ultimele doua zile a crescut uimitor si fericit. Poate doriti sa cumparati ceva din cadrul licitatiei sau poate aveti un obiect de donat. Licitatia este deschisa pentru inca 5 zile pe pagina de Facebook. Este accesibila in linkul de mai jos:



Conturile in care puteti face donatii le gasiti aici, tot aici sunt si informatiile medicale.

Sa o ajutam pe Ioana!

2 comentarii:

  1. Licitatia s-a prelungit asadar toti cei care doresc sa o ajute pe Ioana o pot face in continuare. Multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Licitatia este deschisa in continuare asa ca, toti cei care doresc sa o ajute pe Ioana sunt asteptati.
    Multumim

    RăspundețiȘtergere