vineri, 22 februarie 2013

In programul de sambata

Printre rezolutiile de inceput de an mi-am propus si sa o duc pe Matilda, cel putin din doua in doua saptamani, la o activitate draguta pentru copii. Daca nu gasim ceva dedicat macar sa fie ceva unde se aduna oameni frumosi, sa interactioneze si sa varieze mediul. Asa ca sunt mereu in cautare de lucruri interesante de facut pentru un copil de aproape 2 ani si am zis sa le impartasesc si cu voi, poate ne vedem acolo.

Pentru sambata aceasta, 23 februarie, numai bine a picat invitatia celor de la Zurli la spectacolul Tiribam Tiribum. Pe cei de la Zurli ii cunosc din cadrul campaniei umanitatre desfasurate de Mos Nicolae pentru copiii bolnavi internati la Fundeni. Nu erau la prima actiune de acest gen. Mi s-a parut minunat ca niste oameni merg, fara a avea interese materiale sau personale, sa aduca bucurie intr-un loc atat de greu. Ii felicit si abia astept sa vad reactia maimuticii din dotare, maine, la spectacol. (Se joaca cu casa inchisa, cum se zice in teatru, pentru evenimentele viitoare o sa va anunt din timp ca sa putem merge impreuna :) ).

Sambata de la 11 la Tiribam Tiribum!




*

Dupa spectacol o sa dam fuguta pe strada Putul cu plopi nr. 8 (langa Cismigiu) pentru ca acolo se desfasoara frumos Bazar de Martisor organizat de parintii administratori ai Gradinitei Waldorf Christophori. Ii gasiti acolo intre orele 10 si 14.  Va puteti bucura de tot felul de lucrusoare frumoase de daruit, martisoare, hainute, accesorii, decoratiuni iar copiii vor putea participa la atelierul de confectionat martisoare si felicitari. 
"Va fi foarte frumos, abia asteptam sa ne bucuram impreuna de o dimineata intre oameni frumosi."- ne spune Oltea Tudose, organizator.
Sa va spun un secret. Eu ma duc special pentru niste rochite minunate facute pentru noi de Raluca (100% Pasiune). Raluca lucreaza hainute unicat pentru copii de la 0 la 7 ani.
Dar daca tot sunt acolo cu siguranta se mai lipeste ceva de noi, de exemplu niste clatite facute de Viviana . Ii gasiti in cadrul Bazarului si pe Lilutesa, Ligia, Irina, Alice, Lucian si alti oameni talentati de la care puteti cumpara decoratiuni, martisoare, picturi. 
*
 In drum spre casa o sa-i vizitam pe prietenii nostri de la Conil. Ei organizeaza deja a IV a Editie a Targului Micilor Mestesugari si Antreprenori.


"Acesta are loc sambata, 23 februarie 2013, in intervalul 10.00 – 14.00, la etajele 3 si 4 ale COCOR STORE, din centrul Capitalei si sunt asteptati numerosi vizitatori.
Invitam cu drag pe toti cei care doresc sa intampine primavara si luna martie cu traditionalele martisoare, sau vor sa ofere felicitari deosebite, accesorii, diverse obiecte decorative hand-made cu aceasta ocazie.
Acestea sunt realizate de copii din cadrul gradinitelor, scolilor si cluburilor educationale bucurestene, care se vor transforma pentru o zi in mici intreprinzatori – vor vinde diverse obiecte cu tematica Martisorului, mesterite chiar de ei.
Deoarece este un eveniment cu scop caritabil, pentru a finanta cluburile gratuite sustinute in fiecare sambata pentru copiii cu posibilitati materiale reduse sau cu dizabilitati, vizitatorii targului vor avea astfel ocazia sa achizitioneze obiecte unicat, frumoase si ieftine, dar vor contribui si la o cauza nobila."- ne spune Cristina Chelaru, iar noi ii spunem "La multi ani!", sa fie sanatoasa si fericita.
*
O zi aglomerata, dar frumoasa! Ne vedem la un martisor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu