marți, 22 ianuarie 2013

Despre Eva

Mi-as fi dorit sa ma cheme Eva, simplu si frumos. Mi-am dorit ca pe fetita mea sa o cheme Eva, simplu. N-am simtit ca o sa fie simpla, dar nici complicata. Am simtit sa o cheme Matilda.  Astazi mi-a cazut privirea pe un blog unde am gasit femeia iubind vazuta prin ochii barbatului din sufletul unei femei.


 " .......
Ele sunt cele care te fac să te întrebi pe tine însuţi “Ce dracu’ a văzut la mine? Ce am făcut ca să merit o aşa femeie?”, sunt cele care te fac să te gândeşti la viitor şi lângă care te simţi împlinit, sunt femeile lângă care nu ţi-e frică să fii slab, să plângi, să urli, pentru că ştii că sunt acolo şi că o să înţeleagă. Nu sunt nici ca femeile trofeu, care aşteaptă de la tine să fii puternic şi vor pleca la primul semn de slăbiciune, dar nici ca visătoarele, care se scufundă în propria sensibilitate şi te vor îneca şi pe tine odată cu ele. Ele sunt femeile lângă care poţi să fii tu însuţi, timid, tupeist, imatur, excitat, copil, mofturos, morocanos, nesigur, pentru că ştii că n-o să râdă de slăbiciunile tale, ci sunt îndrăgostite de ele… Excepţiile sunt femeile pentru care vei deveni tu însuţi visător şi îţi vei dori o iubire desprinsă din paginile unui roman de dragoste, te vei găsi fermecat de mintea lor, de felul în care zâmbesc ştrengar, de râsul copilăresc şi de micile capricii pe care le vei îndeplini din dragoste. Excepţiile sunt femeile care stârnesc pasiuni nebuneşti si te vor ţine treaz noaptea chiar şi când nu se vor afla lângă tine… Vei vrea să le pui lumea la picioare, fericirea lor va fi fericirea ta şi, curios precum un copil, vei dori să le pătrunzi sufletul şi mintea şi să le descoperi dincolo de fermitatea feselor, gustul buzelor, mirosul pielii şi textura părului.
.........."

restul il gasiti aici Prin ochii unui barbat II.

Mi-ar placea sa stiu ce simt si ce gandesc barbatii care intra pe blogul meu, sigur, daca ei exista. Dar voi, doamnele mele? Voi cum vedeti femeia?



2 comentarii:

  1. Wow! Sunt barbat, nu ma pricep la cuvinte, daca m-as fi priceput probabil ca as fi scris asta. Am fost dezamagit dar impacat atunci cand am vazut ca este scris de o femeie.

    Exceptia esti tu, e minunat tot ce faci!

    Andrei

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu. Tu esti o femeie excepti(e) si onala, te admir din umbra. Am speranta unei intalniri reale in viitor.

    M.

    RăspundețiȘtergere