joi, 27 februarie 2014

Pentru voi

Luni de dimineata ne-am intors la spital. Ne-au internat de urgenta, starea Matildei era una foarte proasta. Inca n-am scapat asa ca pana cand nu ma vad cu ea acasa vesela si bine... mi-e foarte greu sa cred ca Rotavirusul poate sa ii induca starea asta de absenta completa, letargia continua... Astazi trebuia sa plecam acasa, nu am mai plecat pentru ca iar incepuse sa verse, era iar apatica si (dupa ce am cerut analize pe loc) sa aflam ca avea glicemia 50. Dupa 3 zile de perfuzii una dupa alta... Nu stiu, daca si maine este la fel schimbam spitalul.
 
Intre timp... as vrea sa va multumesc. Tuturor celor care ati sunat, ati scris, ati trimis un gand bun. N-am dormit de duminica si cred ca mai am 3 neuroni prin cap. Asa ca m-ati ajutat foarte mult sa nu o iau pe campie stand aici si sperand sa fie mai bine. Cand o vad ca se uita prin mine ca si cum nu as fi acolo...
 
Multumesc, chiar multumesc!
 
 
 
Singurul zambet din 5 zile
 

11 comentarii:

  1. Insanatosire grabnica Matilda.
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat este de frumoasa...
    Sa se faca cat mai repede bine. Eu cand se imbolnavesc ai mei sunt mai bolnava ca ei. Ma termina.
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preferam de o mie de ori sa ma fi luat pe mine sau si pe mine sa fac si eu anticorpi pentru ea :(

      Ștergere
  3. Multa sanatate Matildei! Si multa putere pentru tine!
    Ai o fetita minunata si tu esti o mama incredibila!

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria are glicemia 50 in condiții normale. Cred ca din cauza ca se sperie foarte tare la recoltare. In rest e ok si nu da semne ca ar avea probleme de la glicemie

    RăspundețiȘtergere
  5. La recoltarea de luni avea 90, iar acum era atat de lesinata incat nici nu tresarit cand i-au pus branula si i-au muls 3 eprubete... facuse hipoglicemie inainte de recoltare.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare rau sa aud asta :( insanatosire grabnica ! la ce spital sunteti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost la Regina Maria in Baneasa, ne-am externat azi pentru ca aveam un sentiment din ala ca deja intram intr-un cerc vicios si ca din punctual asta o pot repara mai bine acasa. Acum am ajuns si deja a mancat ceva.

      Ștergere
    2. am inteles . va doresc sa va faceti repede bine (si ea si tu :) )

      Ștergere