joi, 13 decembrie 2012

Am deschis, va rugam poftiti pe la noi!

Dragii mei/ dragele mele,


Au trecut aproape trei saptamani de cand am fost pentru primada data in Comuna Gogosari, duminica o sa mergem iar. Daca prima data am facut impreuna cu Mihai cateva pungute timide din ce bani aveam la noi, de data aceasta o sa ne ducem cu doua dubite pline cu daruri, alimente, hainute, jucarii, rechizitie, mobila, aparatura electrica si tot ceea ce ne-ati trimis voi pentru a darui mai departe. Sunt fara cuvinte in fata volumului de donatii pe care ati fost dispusi sa-l faceti, multumim din suflet. La intoarcerea din acest al doi-lea drum promit sa va scriu lucruri vesele si sa va arat fotografii cu zambete de copil.


Va amintiti ca atunci va povesteam despre cazul tatalui care-si creste singur ce-i doi copii, mama i-a abandonat. Aceasta familie injumatatita a ramas si fara locuinta in urma unui incendiu. Atunci mi-am zis ca trebuie sa existe solutii pentru ei, ca trebuie sa facem ceva ca tatal sa munceasca pentru banii de alimente si lemne nu pentru roabe cu pietris. Si am inceput sa cautam solutii. Am gasit o domnisoara arhitect foarte draguta, o doamna inginer structurist, o alta doamna care face devizie, un inginer geolog- toti au intins mana si-au pus timpul si cunostintele in comun si a rezultat planul viitoarei case! Avem si un cost estimativ, in jurul a 30.000 de euro. Sunt foarte multi bani, stiu. Dar nu trebuie neaparat donati bani, se pot dona materiale pentru constructii, mana de lucru, finisaje, mobila. Chiar daca banii se strang cel mai greu uimirea mea a fost cu atat mai mare cand doi oameni deja au pus in contul acestei locuinte suma de 3.000 de lei. Le multumesc mult! Stiu ca o sa reusim cumva.

Cu ce ne puteti ajuta voi? Ar fi multe, dar o sa vorbim despre ele dupa ce trec sarbatorile, acum v-am pregatit ceva mai vesel, ceva care sa va bucure si pe voi. Am organizat o licitatie de Craciun online. I-am spus "Licitam minun(ati)i de Craciun". Oameni dragi si generosi au donat obiecte, hainute, produse, servicii - toate handmade sau bio- pe care sa le vindem in cadrul acestui eveniment. Aruncati va rog o privire si daca ceva se lipeste de sufletul vostru lasati un mesaj cu oferta voastra. Totii banii stransi vor fi depusi in contul casei.

Mii de multumiri si un Craciun fericit!


P.S. daca simtiti sa dati linkul blogului mai departe e minunat, are si un banner in coltul din dreapta sus. :)


5 comentarii:

  1. Am o bicicleta de copii, in stare buna, pentru 3-7 ani. Crezi ca ar putea fi de folos?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Miruna,
    Am inteles ca Duminica veti face din nou vizita la Gogosari. :) Mai e loc de cateva hainute in dubite? Cum as putea face sa le trimit/ aduc?
    Mersi si o seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, s-au strans extrem de multe lucruri, ceva incredibil, nu mi-as fi imaginat niciodata, deci pentru cazul Gogosari nu mai strangem. Surplusul va fi redirectionat. Trimite-mi te rog un mail pe miruna_margarit@yahoo.com si stabilim cum facem.


      Multumim!

      Ștergere
  3. Ofelia iti copiez eu comentariul aici pentru ca cel original are si adresa de email si sa evitam publicarea :).

    "Buna Miruna si felicitari pentru blog si pentru ceea ce faci pentru toti acei oameni. Te citesc mereu cu placere si impartasesc muuulte din trairile pe care asa frumos le descrii. As vrea sa te rog sa imi spui cum pot face sa donez ceva banuti, eventual intr- un cont, imi poti trimite te rog detalii pe mail? multumesc,
    Ofelia "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si iti si raspund :)
      Contul grupului de pe Fb este un cont personal deschis pe numele meu,se pot face donatii in el si se specifica pentru ce caz este donatia (noi pe grup mergem cu mai multe cazuri in paralel). Contul este:
      IBAN RO23VBBU2509UN3555702701, Volksbank, sucursala Unirii

      Punem la dispozitie extrasel de cont si chitantele/facturile pentru tot ce se cumpara.

      Iti multumesc pentru aprecieri si iti trimit detalii pe email.

      Ștergere