luni, 29 aprilie 2013

Za Cadou

Imi place sa fac cadouri, mult. Imi place si sa le primesc, dar cu siguranta ma bucur de doua ori atunci cand ofer. Iar de cand am copilul meu bucuria cadourilor a prins un aer de magie, asa cum era atunci cand eram si noi mici si rasareau cutiile alea colorate si frumos impachetate sub pom. Matilda stie ce inseamna sa primesti un cadou, i se lumineaza ochii, fileaza pachetelul, desface frumos hartia si apoi chiuie cand vede ce este inauntru. Se bucura atat de sincer si de frumos, asa cum noi- adultii- nu mai stim sa o facem. Se bucura si atunci cand primeste o mingiuta de 5 lei si atunci cand primeste un cadou de sute de lei. Pentru ca cei mici sunt sinceri, nu cantaresc bucuria in bani si inca nu li s-a umplut mintea de pretentiile si arogantele "maturitatii".
 
Pe 9 a fost ziua ei, sarbatorita in doua transe, una veseli si sanatosi, una ingrijorati si bolnavi. N-am apucat sa punem poze si povesti din motive de 40 temperatura si creierii mei pe sarma. Dar revenim. Anul trecut a primit foarte multe cadouri de la foarte multi oameni. Cand am ajuns acasa m-am ingrozit de suma cheltuita. Iar pentru ca si eu traiesc pe lumea asta am hotarat ca anul acesta facem altfel. Stiu ca prietenii nostri stau prost cu timpul, multi stau prost si cu bugetul. Oamenii cand sunt invitati sa vina la o ptrecere nu pot veni cu mana in.... buzunar, oricat le-ai spune ca nu trebuie sa mai cheltuie. Asa ca am stabilit ca o sa cumparam cu totii un cadou comun. Un cadou pe care ea si-l dorea, pe care eu singura nu mi-l puteam permite acum. Toti au fost de acord si chiar li s-a parut o idee buna. Deci din cutiuta de "dar" a iesit..... Za Cadou:
 
 
 
Bucataria made in Ikea :)

 
ceva accesorii

 
e pe inductie :))

 
un peste sfaraie la cuptor

 
Ou, ce altceva?! :)

 
o salata cu rosii si usturoi


 
 
scuzati tinuta, dar era cald in bucatarie :).
 

 
Multumim: Mihai, Raluca, Ionut, Adina, Stefan, Cristina, Dan, Clara (si pentru cadoul de suflet), Tania, Alina, Adi, Flavia, Iulian, Miruna, Ana, Dragos, Luminita, Alexandra, Daria, Victorita, Nicu, Gabi, Leti, Bogdan, Cristina, Luca, Giorgi, Luca, Denisa, Bogdan, Calin, Andreea, Cristi si Tudor. Va invitam la o cina gatita de mica bucatareasa in body.
 
 
Nota redactiei: daca va da prin cap sa cumparati si voi jmecheria asta si suntei mame singure sau aveti barbati fara trusa de scule, mai bine platiti montajul de la Ikea. Stimabila are vreo 87 de suruburi si faci febra musculara pana le insurbezi pe toate. Iar daca in timpul asta va sta si una bucata copil in carca, sa va ajute nu pentru altceva, o sa va vina sa dati cu bucataria pe geam. Sa nu ziceti ca nu v-am spus. Pofta buna!
 
 
Si daca tot vorbim despre cadouri nu uitati de concursul nostru cu premii de pe FaceBook. Ne lasati acolo un like si un comentariu despre blogul de fata si ce cadou va doriti sa castigati. Puteti castiga o hainuta 100% Pasiune, un set de 3 bratari By Laura, 15 biscuiti glazurati de la Prajiturele sau un "tort" cadou pentru un copilas (de maxim 2 luni) de la Cadouri BBlusi. Mai sunt 2 zile, deci repejor. Succes!

5 comentarii:

  1. Am un dulap ...nu e de la Ikea dar e similar. Foarte fain, alb, mare, cu oglingi frumoase, sertare , tot ce trebuie.
    "Tamplarul casei" era sa-mi dea in cap dupa 2 zile de lucru pe el
    Daca as fi stiut cata bataie de cap e , sigur plateam sa mi-l instaleze ei

    Sa te bucuri de cadou!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata fermecator. Dar e mareee... Si de cand gazduiesc in sufragerie balansoar-calut+microfon cu stativ+masuta cu scaunele+masinuta+tricicleta+girafa de 70 cm+n-shpe cutii pline cu jucarii + etc etc etc, cu care ne jucam max. 10 minute pe saptamana, ma uit intai unde o sa le asez si apoi decid. Dar cred ca da, i-ar placea Catalinei (suntem leat cu voi, 2 ani si 1 luna).
    Felicitari pentru achizitie si sa bucatariti cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaa... si uitasem piesa de rezistenta: cort de joaca de 1 mp, cu care nu se joaca efectiv niciodata, dar nu accepta sa-l vada strans, doar intins in mijlocul sufrageriei :-)

      Ștergere
  3. Hi hi, la mulți ani cu sănătate micuței bucătărese! Până să ajung la explicația pentru vestimentația domnișoarei m-am gândit și eu că inducția aia tare mai trebuie să încălzească! Vreau și eu un ou ochi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca la prima vedere am crezut ca e pentru tine! Chiar si inductia am crezut ca e pe bune.:)) Si cand mi-amintesc ce ma mai chinuiam cand eram mica sa-mi improvizez bucatarie pentru papusi si ce mai cioplea tata la masute si scaunele si faceam farfuriute din capace imbracate in staniol... Chiar e faina! Sa va iasa omleta buna si aveti grija sa nu dati foc la casa!:))

    RăspundețiȘtergere