luni, 21 mai 2012

The Red Effect

M-am vopsit roscata!!!


"Well brunettes are fine man
And blondes are fun
But when it comes to getting a dirty job done..."


Nu mai este o noutate, deja toata interneto-sfera o stie :)). Pe 16 mai a fost ziua mea si pentru ca de mult timp vroiam sa ma intorc la experimentul "red" (am mai fost roscata in tinereti) mi-am facut cadou de ziua mea un rasfat la salon. Unghiute, masti, tuns, frezat, VOPSIT. Initial am vrut o versiune mai inchisa si mai intensa de rosu apoi am ajuns la concluzia ca o nuanta cupru ar fi mai potrivita cu ochii, tenul, personalitatea mea. Am auzit ca femeile care isi vopsesc parul rosu ar vrea sa atraga atentia sau ar suferi de vreo disperare. Nu am nevoie nici de atentie si nici disperari  de vreo natura nu am, pur si simplu asa ma simt acum. Ma simt fericita, iubitoare, plina de caldura si de pasiuni. Deci lucrurile vin din interior, nu vice versa. Stiti voi la ce ma refer. :)

Ce nu stiti este cat am putut sa rad de atunci. Nu, parul roscat nu-mi spune bancuri si nici nu are vreun efect de gaz ilariant, daaaar are un mare efect asupra BARBATILOR. Doamne ce bine ca sunt femeie!

Dragii mei va rog sa ma scuzati, nu generalizez. Dar de cand mi-am portocalit parul mi s-a portocalit si ecranul laptop-ului de fereste de messenger. Au inviat toti fostii, (actualii) si/sau potentialii iubiti. Care mai de care mai draguti si mai interesati de soarta mea. Unii atat de pasionati de personajul in cauza incat nici nu aveau habar ca intre timp am devenit mama si am un copil trecut deja de an. Iar efectul parului combinat cu venirea primaverii, cand hormonii tropaie si toti alearga dupa o "lipeala" rapida si usoara, a fost pe masura.

"Da ce mai faci, da cum mai esti, daaa te-ai maritat?" cam asa decurg toate abordarile si urmate de "Da??? Ai un copil??? Da, te-ai maritat???". Sa stiti ca un copil nu se face nici cu certificatul de casatorie si nici cu verigheta, se face altfel ;). Te-ai maritat asta de fapt se traduce prin "e liber?", nu-i pasioneaza starea mea civila, viata mea, daca-mi merge bine, daca sunt fericita... liber la *** sa fie, ca in rest.... Da stiu, ce uraaat sa zici asa cevaaaa. Eu sunt de parere ca e urat sa nu spui ce gandesti :).

Nu stiu care e treaba si ce mesaj transmite schimbarea asta de look dar pentru mine a fost doar o improspatare si o imbunatatire a starii de spirit. Dar se pare ca parul rosu are aceeasi conotatie ca lampadarul rosu pus la geam. Nu, culoarea parului meu nu e o declaratie de revenire pe piata oamenilor liberi si dornici de nebunii. Nu ca nu mi-ar prinde bine :)), dar daca as avea o secunda libera as dormi-o si pe aia.


Ce sa mai zic cand cel mai bun prieten mi-a raspuns la intrebarea "iti place?" cu "nuuuuu, e cam porno asa" si l-am oprit aici ca deja i se citeau gandurile pe figura.

Imi pare rau sa va dezamagesc dar, in ciuda parului sexos, eu sunt aceeasi. Am aceeasi inaltime, latime si densitate; sunt tot mama de copil mic si solicitant; am tot timp 0 si am aceeasi personalitate care pe multi va tulbura si pe altii va "castreaza". Sunt la fel - poate chiar mai mult (daca asta era posibil) - de exigenta si de pretentioasa. Parul rosu nu ma va impiedica sa va spun verde in fata ceea ce gandesc si nici nu m-a invatat sa fac frumos cand situatia ne jigneste inteligenta. Parul asta rosu e doar o iluzie, inca o demonstratie ca aspectul e doar ambalajul si nimic mai mult. Sau cine stie, poate ca nu! :))

Oricum va multumesc pentru complimentele si urarile de bine, va las cu o dedicatie.

Sa fiti roscate!

I'll take a red headed woman
A red headed woman
It takes a red headed woman
To get a dirty job done

* am citit acum ceva timp un studiu despre efectul culorii "rosu" asupra psihicului si comportamentului, nu-l pot pune tot aici da puteti citi acest articol intersant.
http://www.psmag.com/news/the-red-effect-works-for-men-too-20370/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu